Behandelingen

 

 

AL-Een-Zijn

BEHANDELINGEN

 

Bij Yoena kan je de volgende behandelingen ontvangen:

 

Helingen en massages

 

 

Heling

 

Een heling betekend dat er delen in jezelf geheeld worden en je meer in eenheid met jezelf komt, er komt meer rust in jezelf en zorgt voor herstel van de balans in jezelf.

Bij het uitvoeren van een heling wordt er gewerkt met de energieën uit het universum die tot onze beschikking staan.

 

Een heling kan ondersteunend werken als je je wat uit balans voelt, je wat geblokkeert voelt in je energie, niet lekker in je vel, je meer in verbinding met je hart wilt komen, meer met je benen op de grond moet komen, meer houvast zoekt, meer kracht in jezelf zoekt.

 

Helingen ondersteunen persoonlijke bewustzijnsprocessen en helen eventuele fysieke klachten.

 

De heler treedt op als een ‘doorgeefluik’ en maakt het mogelijk dat de energie zijn werk kan doen op de te helen plekken en niveaus. Het is dus niet de energie van de heler die je tijdens een heling ontvangt. (!)

 

De helingen worden gegeven door Els Brouwer en zij is bevoegd Merkaba healer (meester healer) en heeft hiervoor haar opleiding gevolgd bij Aurora Spritueel Centrum in Heeze. www.spiritueelcentrumaurora.nl

 

N.B. De cliënt is altijd verantwoordelijk voor zijn eigen genezingsproces en dient bij ernstige klachten dan ook altijd de reguliere arts te raadplegen.

 

 

 

Massages:

 

Geniet van een heerlijke Wellness ontspanningsmassage waarbij je een behandeling kan krijgen voor je rug-nek-schouder/handen of voeten, gezicht of een volledige massage incl. ook benen en armen.

 

De massages die ik geef zijn gericht op ontspanning en je weer beter in je lijf en vel te laten voelen.

TIjdens het masseren kan het voorkomen dat ik bepaalde spannigsplekken in bijv. je schouders of rug aanraak en dan zal mijn aandacht tijdens het masseren hier dan ook meer naar uitgaan.Vanuit mijn intuitie laat ik mij dan leiden naar andere plekken of "weet"ik dat een bepaalde plek voldoende gemasseerd is.

 

Als ik begin met de massage voel ik eerst de huidspanning, dit gaat vaak intuitief, en daar pas ik dan de druk van mijn handen op af.

Zo kan het zijn dat iemand heel erg gespannen aanvoelt en een stevige massage is dan niet goed voor de behandeling want dan reageert het lichaam juist door alles nog meer aan te spannen. Een wat subtielere handgreep is dan comfortabeler en heeft meer effect.

En op die delen waar de greep wat steviger mag zijn, wordt de massage uitgevoerd met een steviger greep.

 

Bij de full body massages, die ruim een uur duren, kan het ook voorkomen dat er tijdens het masseren een healing plaats vindt.

Ik ben een healer en tijdens het massaren ben ik dicht in het energieveld van de klant. Mijn energieveld en dat van de klant kunnen tot een gezamenlijk energieveld samenvloeien en vandaaruit kan een healing plaast vinden.

Elke massage is voor mij weer uniek en ik weet vaak niet vooraf of er tijdens de massage een helaing plaats vindt. De klant ontvangt aleeen dat wat hij/zij op dat moment nodig heeft in de hoeveelheid dat hij/zij aan kan.

 

Mensen die wat sensitiever, hooggevoelig zijn, ondervinden veel baat bij mijn massages.

 

Tijdens mijn massages gebruik ik alleen natuurzuivere massage olieën en de heerlijk geuerende essentiële oliën.

Ik werk met de heerlijke geuren van Heavenly Self, en o.a. Egyptische black seed olie en de speciaal voor Yoena samengestelde massage olie: Yoena for Yoe. Een subtiele geur me o.a.t rozen, ylan ylang, sandelhout, jeneverbes

 

Wellnessmassage:

Rug-nek-schouder:30 minuten € 15,-

Handen en voeten: 30 minuten €15,-

Volledige massage: 60 minuten €35,-

Stoelmassage 20 minuten: €10,-

 

Speciale Massage

Egyptische massage met gezichtsmasker 90 minuten €50,- (holistisch)

 

Voor meer informatie over de Egyptische massage klik hier

 

Helaas is het nog niet mogelijk op met de pinpas te betalen, dus graag contant afrekenen.

 

De helingen en massages worden gegeven door Els Brouwer, gecertificeerd Soul Body Fushion® practioner en gecertificeerd Wellness masseur.

 

Copyright 2012 © All Rights Reserved