Egyptische MysterieschoolAL-Een-Zijn 

EGYPTISCHE MYSTERIESCHOOL in de hedendaagse tijdIn deze 14 delige* workshop bewandel je het (transformatie)pad van de mythe van Osiris en Isis, waarbij Isis de 13 afgescheiden delen van Osiris weer met elkaar verbindt tot een 14e deel: de heelheid.


Tijdens deze tempelreis ga jij jouw 13 afgescheiden delen weer in jezelf herontdekken en transformeren tot heelheid, om uiteindelijk weer het 14e deel te worden:


jij zelf bent de sleutel tot de eenheid en heelheid !


Je ontvangt inititaties, activaties, verschillende mediaties en we doen wat beweginge die gebaseerd zijn op de Egyptische Mysterie Scholen en hiermee volbreng je deze reis. 

Wat kom je onderweg allemaal tegen?


- Je bent je eigen creator

- Werken met je Ka lichaam

- Begrijpen van symbolen en synchroniteit

- Je geboorterecht voor overvloed activeren


- Via je hart weer verbinding maken met je zielenkeuze, je innerlijke mysterie

- Versterken van het Eenheidsbewustzijn

- Her-inneren van je eigen goddelijkheid

- Werken met het pure bewustzijn van liefde, de hoogste trilling

- Ontwikkelen van je centrum van neutraliteit


- Alchemie van de ademhaling

- Vanuit een open hart in contact komen met de Bron voor een optimale trilling

- Desintegreren van angst

- Ontwaken van instinctieve gelukzaligheid

- Het doorprikken van negatieve gedachten en je weer verbinden met je Bron.

- Verschuiven naar werkelijke zelfacceptatie


- In contact komen met je Blauwdruk

- Ontplooien van je bewustzijn met je Sahu

- Herstellen van je bewustzijn dat je deel uit maakt van een groter geheel

- Ontwaken van je stellair bewustzijn

- Ontwaken van je multidimensionaliteit


- Het vermogen om vanuit je open-hart te leven en toegang tot oneindige vrede

- Je hart is de sleutel

- Maximaliseren van de eb en de vloed in het universum

- In rust en vrede met jezelf zijn.


Activatie

- Activatie van je pijnappelklierInitiaties

- Initiatie met de Flower of Life

- Initiatie van de djedTijdens deze cursus worden 13 tempels van Egypte via meditaties en visualisaties ‘bezocht’.

Hierbij wordt de op- en neergaande levensenergie van de Kundalini gevolgd.

Elke tempel heeft zijn eigen energie en wijsheid en werkt aan het openen van je hart en je verbinding met het Al.

We werken met meditaties die afgestemd zijn op de energieën van de tempels en de bijbehorende tincturen ondersteunen het  transformatieproces in jezelf wat je uiteindelijk meer naar jezelf, je eigen bron en je eigen hart brengt.


De workshop wordt in het Nederlands gegeven maar de meditaties en visualisaties worden via, door Danielle Rama Hoffman samengestelde cd’s, in het Engels beluisterd.

Hierna is er een mogelijkheid om de persoonlijke ervaringen te verwerken  via schrijven in je persoonlijk journaal of tekenen en het delen met elkaar.


Welke tempels worden ‘bezocht’?


1e deel

De tempels die het hart ontplooien: wordt het open hart!

 


Memphis: Volmacht

Jij creëert je bewustzijn, jij hebt de kracht om dit te veranderen. Maak weer gebruik van oude, oorspronkelijke verhalen en manieren van denken en zijn. Directe toegang tot kennis en zijn. Toegang tot de Universele Bibliotheek


Sakkara: Heilige Symbologie

Je geboorterecht is een ongelimiteerde overvloed: je bent gezegend. Ontvang het geschenk van symbologie, begrijp de synchroniteiten in je leven. Ontvang ondersteuning van de heilige geometrie, geluid, licht, kristallen en hiërogliefen. Contact maken met je Ka en het ontwaken van je kennis van symbolen.


Abydos: Volledig Toegewijd aan het Leven

Je bent een eeuwig levend wezen, verbonden met het leven. Herinner de uitgestrektheid van wie je bent. Laat het licht van je stralende zelf schijnen door de lens van je leven.  Inwijding in de Djed en de Flower of Life.


De Sfinx: de Oneindigheid wordt Gedownload

Je bent met een doel, een mysterie wordt onthuld. Codes van individualiteit en oneindige kennis worden onthuld. Ontvang meer informatie over de mysteriën van het oude Egypte.Maak contact met de moed van Sechmet en voel je gekoesterd tussen de poten van Sfinx en laat je meevoeren op het ritme van het hart.


De Grote Piramide: Kosmische Eenheid

Je hart is de poort: open het! Verzacht de grenzen van afscheiding en beweeg je naar het eenheidsbewustzijn. Kom in een lijn te staan met de universele principes. Adem mee met de Piramide door je hart en voel de onesss als je contact maakt met de Gordel van Orion.


Philae: Goddelijke Liefde

Je bent een tempel van liefde, gewoon goddelijk. Ontwaak de stralende glans van je multifunctionele zelf. Belichaam bewustzijn in elke cel van je zijn. Isis begeleidt je bij het maken van contact met het heiligste van het heilige in je eigen hart en ervaar de waterval van oneindige liefde in jezelf.Kom Ombo: Neutrale Energie

Je verleden is dualiteit, je opdracht is neutraliteit. Alles is gemaakt van het zelfde ding en dat ding is goddelijk. Herstel de perfecte frequentie en vibratie naar je lichaam, gedachte, emoties en ziel. Brneg jezelf steeds meer in de neutraliteit en uiteindelijk in de eenheid.2e deel

Innerlijke tempels: het manifesteren van je kern, je essentie

Dendera: Instinctieve Zaligheid

Je bent geïncarneerd geluk! Geniet van jezelf. Laat de angst los in je fysieke zijn en herijk je wezen, je systeem tot zaligheid.

Ontmoet de (helende) energie van de Hahtor's tijdens het loslaten van je angsten.


Elephantine Eiland: Evolutie van de Ziel

Jij bent de basis, je ziel is je bron. Los herhalende patronen op en onbewust negatief denken. Kom weer in contact met de basis van je ziel zoals het geworteld is in het goddelijke.


Karnak: Innerlijke Resonantie

Je aanwezigheid is een geschenk: wees jezelf. Kom in contact met de handtekening van je energie en accepteer jezelf volledig. Ontvang helderheid over je levensdoel en de ondersteuning om het te leven. Met behulp van Sechmet maak je optimaal gebruik van al je zintuigen om in contact te komen met jouw overeenkomstige trilling van jouw doel in het leven.


Abu Simbel: Goddelijke Geest

Je gedachten zijn dingen: kies ze met goddelijkheid. Maak contact met de Goddelijke Geest en krijg toegang tot oneindige mogelijkheden. Communiceer en creëer door de sahu (onvergankelijke ziel). Ontwaak je Sahu en je Goddelijke Geest.


Tempel van Luxor: Osiris Ontwaakt

Je bent een ster: verlicht de magie binnenin. Ontwaak je multi dimensionaliteit en de delen van je die slapen. Activeer je goddelijke codes en steek je innerlijke licht aan.


Klooster van St. Katharina: Ritmische Vrede

De sleutel is je hart: wees vredig als je leven zich uitbreid en samentrekt. Zet je emotionele systeem op een lijn met vrede en liefde. Vergroot je natuurlijke eb en vloed van het universum.


Stap je mee aan boord van je falukha om samen met Isis en Toth naar de Temples of Light te zeilen en daar je initiaties te ontvangen?Deelname

Voor deelnemen aan deze workshop is het wenselijk dat je ervaring met meditaties hebt en bereid bent om een innerlijk transformatie proces door te maken waarbij eventuele weggestopte emoties en innerlijke confrontaties mogelijk naar de oppervlakte komen om dit te verwerken. Daarnaast zullen er ook prachtige en verrijkende ervaringen doorgemaakt worden.


Workshopbegeleider: Els Brouwer.

Een aantal jaren geleden ben ik gegrepen door dit boek en de zuivere, pure energie die hier vanaf straalt. D

eze innerlijke reis is een prachtig transformatie proces waar je geïnspireerd raakt en tot een diep bewustzijn komt.

Een groot aantal van de tempels heb ik de afgelopen jaren zelf bezocht, daar tot diepe inzichten gekomen en herinnerd aan oude levens en mijn kennis van de Egyptische Mysteriescholen heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld.

Het is heerlijk om op deze wijze met de tempels in contact te komen en te blijven.


Bijdrage

€10,- per person incl. drinken, lekkers, €65,- eenmalige bijdrage voor 7 bijeenkomsten

Zelf meenemen: schrijf- en/of tekenmateriaal

Eventueel zelf aanschaffen: het boek  Temples of Light (2009) en de tincturen bij Danielle Rama Hoffman: www.divinetransmissions.com


Egypte reis

In november/december 2017 organiseer ik een 12-daagse spirituele reis naar de tempels van de Egyptisce Mysterieschool.


Kosten:

12 dagen inclusief, overnachtingen incl ontbijt, Nederlandse begeleiding, entree tempels, privé vervoer met Egyptische chauffeur €1.444.-


Kijk voor meer informatie op het tabblad Yoena Egypte reis


Copyright 2012 © All Rights Reserved