About

Waarom YOENA?


In deze tijd hebben steeds meer mensen behoefte aan een plek van rust, een plek waar vragen gesteld kunnen worden over  het spirituele pad en een plek om jezelf te ontdekken.

YOENA biedt deze mogelijkheden!


Activiteiten


YOENA is een centrum waar plek is voor iedereen die vanuit een open hart, in liefde en licht wil onderzoeken en leren wat de weg naar de bron hem of haar te brengen heeft.

Er worden diverse activiteiten aangeboden en er is ook de mogelijkheid om zelf met ideeën en suggesties te komen voor workshops en lezingen. In overleg wordt dan onderzocht of dit gerealiseerd kan worden.

Naast dit aanbod biedt YOENA de mogelijkheid om de ruimte ter beschikking te stellen aan diegene die een workshop of lezing wil organiseren. In overleg zijn diverse mogelijkheden beschikbaar.
Ruimtes en mogelijkheden


Behalve een grote meditatie-, yoga en workshopruimte (6mx6m)  beschikt YOENA ook over een kleinere ruimte (6mx4m)  wat gebruikt kan worden voor het geven van  massages, een startende praktijk voor coaching, readingen en healingen, natuurgeneeskunde, e.d.

YOENA stelt deze ruimtes voor een vergoeding ter beschikking aan diegene die een praktijk willen beginnen, maar nog te gering in omvang zijn om een eigen praktijkruimte te huren. Op deze wijze kan in alle rust een eigen praktijk opgebouwd worden zodat uiteindelijk doorgestroomd kan worden naar een zelfstandige praktijkruimte.

De ruimtes zijn maandag t/m zaterdag van 8.00-23.00 uur beschikbaar.