Yoena, Centrum voor Spirituele Ontdekkingen
Lezingen

LEZINGEN 2022

ZATERDAG 12 April
LEZING: Restoring the Balance / De balans herstellen.Door Dorita SleurWe zijn hier met een reden.

We realiseren ons dat de manier waarop we leven deze prachtige planeet vernietigt.

Tijdens covid leed de mensheid als enige aan covid, terwijl de dieren, planten, wateren en lucht enz. herstelden van onze fouten.

We realiseren ons steeds meer dat deze prachtige planeet ons, de mens, niet nodig heeft, maar wij haar.

Dus waarom zijn we hier dan en wat kunnen we doen om de balans te herstellen?


In deze lezing zal Dorita over dit onderwerp praten vanuit de bron van de creatie. Volgens haar zijn we hier met een reden en dat als we ons realiseren wat dat is en daarnaar leven, we niet alleen de balans voor onszelf herstellen en in vrede leven enz., maar ook voor de prachtige ~Moeder Aarde. Als spirituele lerares werkte ze vele jaren met mensen en groepen en heeft ze veel visies gehad over de onevenwichtigheid van de mensheid en Moeder Aarde. Ze spreekt over Moeder Aarde als de koesterende Ziel die geboorte geeft, alle wezens voedt die op haar leven en haar grond gebruikt. Haar in alle opzichten respecteren en van haar houden zoals we geliefd willen worden,onvoorwaardelijk, zal ons helen en het licht kan dan stromen en balans creëren in en om ons heen.


Haar antwoord ligt daarom in de creatie van het hele universum, het licht.


Het licht schept alle schoonheid en geneest alles wat uit balans is.

De mensheid moet op de stroom van licht meevloeien en met haar dansen, zodat het licht alles kan belichamen en genezen wat niet in haar goddelijke liefde is.

Ik geloof dat wanneer we compleet worden en dat licht zijn dat we verondersteld worden te zijn, we dat uitstralen en onze omgeving helpen te healen en schoonheid te creëren, allemaal door het licht waaruit de hele kosmos is gemaakt; zonder enige kracht en alleen door ware liefde.

We zijn in feite multidimensionale wezens, het wordt tijd dat we in die belichaming stappen en beginnen met te herstellen.


Na de lezing neemt Dorita je mee op een lichtreis om verbinding te maken en je te laten zien hoe je met het licht kunt dansen en jezelf kunt helen en in balans kunt brengen vanuit je multidimensionale belichaming.'Moeder Aarde heeft ons nodig om die multidimensionale belichaming te worden en met haar en al haar elementen te dansen om de balans te herstellen.'Praktisch:

Aanvang: 20.00 uur, deur open om 19.45 uur


Bijdrage: gratis


Graag even vooraf aanmelden ivm klaar zetten van stoelen eetc.: info@yoena.nl of bel/sms 06-19452804 Meer info over het werk van Dorita:


www.neweducation.world


Youtube Channel; Life Guidance with Dorita (every full moon live attunement)Centrum voor sprirituele ontwikkelingen