Yoena, Centrum voor Spirituele Ontdekkingen
Lichtcirkel

LICHTCIRKEL BIJEENKOMSTEN

ENERGETISCHE KOORDEN DOORSNIJDEN & ZWAARD RITUEELVERPLAATST NAAR woensdag 11 januari !Begin opgeruimd met het nieuwe jaar en verwijder in deze ceremonie je belemmerende energiekoorden die je nog verbonden houden met mensen, situaties, plaatsen.


Energiekoorden ontstaan de hele dag: bij de kassa, als iemand naar je staart in de trein of je probeert te bellen. Ze lossen ook net zo makkelijk weer op.

Alleen sommige koorden zijn blijvers en zeggen veel over de krachtige verbinding die je met iemand hebt. Mooi, maar het is goed om deze koorden te herkennen en je er regelmatig van los te maken.

 

Je hebt energiekoorden tussen jou en je dierbaren.

Maar op momenten dat het met jou of één van je dierbaren niet goed gaat, kun je elkaar meetrekken in die energie en is het belangrijk je daarvan bewust te zijn, zodat je je vrij kunt maken.

Als je je van een energiekoord losmaakt, betekent dat niet het einde van de verbinding; je maakt jezelf vrij.

De energie van de ander kun je voelen in positieve en in negatieve zin.

Dat is niet de schuld van de ander of van jou; dat gebeurt gewoon.

Het is alleen belangrijk om te detecteren en te visualiseren dat je je vrij maakt van deze koorden en je focust op je binnenwereld, je gedachten en dat wat van jou is.Deze avond gaan we ons met behulp van de energie van Aarstengel Michael vrij maken van de energiekoorden die ons beknellen, tegenhouden, uitputten, iets wat we willen afronden/loslaten wat in contact met mensen of situaties kan zijn ontstaan.

Je hoeft niet bang te zijn dat je banden van liefde afsnijd want deze worden nooit afgesneden en blijven altijd bestaan.


Na de meditatie volgt een zwaardceremonie waarbij met een ceremonieel zwaard de koorden letterlijk worden doorgesneden.


Een afrondende meditatie zorgt dat je energielichaam weer voorzien wordtvan stralend helend licht.


Praktisch:


Van 19.30-21.30 uur


Bijdrage na draagkracht, richtlijn €20,- à € 25,- contant, per bank of per pin


Aanmelden: info@yoena.nl of bel/sms 06-19452804


Hartegroet

Els & BirgitCentrum voor sprirituele ontwikkelingen