HealingAL-Een-Zijn 

HEALING

Heling


Een heling betekend dat er delen in jezelf geheeld worden en je meer in eenheid met jezelf komt, er komt meer rust in jezelf en zorgt voor herstel van de balans in jezelf.

Bij het uitvoeren van een heling wordt er gewerkt met de energieën uit het universum die tot onze beschikking staan.


Een heling kan ondersteunend werken als je je wat uit balans voelt, je wat geblokkeert voelt in je energie, niet lekker in je vel, je meer in verbinding met je hart wilt komen, meer met je benen op de grond moet komen, meer houvast zoekt, meer kracht in jezelf zoekt.


Helingen ondersteunen persoonlijke bewustzijnsprocessen en helen eventuele fysieke klachten.


De heler treedt op als een ‘doorgeefluik’ en maakt het mogelijk dat de energie zijn werk kan doen op de te helen plekken en niveaus. Het is dus niet de energie van de heler die je tijdens een heling ontvangt. (!)


De helingen worden gegeven door Els Brouwer en zij is bevoegd Merkaba healer (meester healer) en heeft hiervoor haar opleiding gevolgd bij Aurora Spritueel Centrum in Heeze.  www.spiritueelcentrumaurora.nl

 


N.B. De cliënt is altijd verantwoordelijk voor zijn eigen genezingsproces en dient bij ernstige klachten dan ook altijd de reguliere arts te raadplegen.


Copyright 2012 © All Rights Reserved