Spirituele Reizen Yoena

SPIRITUELE REIZEN 


Aanbod

2021

Balance the Male and Female Energies


9 daagse reis naar Spiritueel BaliDe exacte datum is afhankelijk van de wereld gezondheid situatie op dat moment.


Heb je belangstelling voor deze reis en wil je op de hoogte gehouden worden: stuur dan een mail naar:

info@yoena.nl

Het eiland Bali ligt precies op het kruispunt van de mannelijke en de vrouwelijke leilijn/dragonlines van onze Aarde. Dat maakt de energie erg speciaal op dit eiland.
Deze energie is ook terug te vinden in de berg Agung Agung, de mannelijke energie en de berg Agung Batur, de vrouwelijke energie.


Na onze aankomst op vliegveld Denpasar gaan we naar het stadje Ubud, het culturele hart van Bali, wat midden tussen de schitterende rijstvelden ligt. Ubud staat bekend om zijn (Hindoestaanse) cultuur, kunst en ambachten.
We verblijven hier twee dagen om te wennen aan de nieuwe omgeving, om ingrediënten voor onze essences te kopen, Balinese tempelkleding te kopen, een wandeling door het stadje te maken en heerlijk te eten bij de diverse restaurantjes.

De dag daarna gaan we via een schitterende tocht door de bergen naar het middelpunt tussen de twee belangrijke spirituele bergen waar een prachtige retreatplek gedurende de dagen helemaal voor ons is.(!)


Hoog gelegen kijkt het uit over de rijstvelden en je kan de het blauw van de zee zien.
We bezoeken o.a. watervallen, een Boeddhistische tempel van Quan Yin, warm waterbaden en heilige bronnen. Ook maken we een boottocht naar wilde dolfijnen en snorkelen in het koraalrif. 
Op speciale plekken gaan we mediteren, onze high frequence essence maken, ochtend yoga (easy), ceremonies en Balinese blessings ontvangen, offerings, healing en sound healing, waterceremonies en een ritueel voor de Summer Solstice!Ben je geinteresseerd en wil je meer over deze reis weten? Lees dan HIER verder

Ontdek de Godin in Jezelf!


8-daagse Vrouw&BewustZijn Retreat in Luxor (Egypte)


voorjaar 2022

Een 8 daagse retreat waarin ruimte is voor jou in alle zachtheid en met aandacht voor jezelf. * dagen waarin je (verder) kennis mag maken met jouw vrouwelijke energie en haar vele facetten en je jezelf verder mag ontplooien en ontvouwen.

Ontmoet de Godin in jezelf: de liefdevolle, beschermende en helende energie van Isis, de vreugdevolle, klankvolle, sensuele energie van Hathor en de scheppende, daadkrachtige vuurkracht van  Sechmet.

Je mag achterover leunen, ontvangen en tot rust komen.

 

Deze Goddes Retreat is als een hoorn van overvloed gevuld met heerlijk verwen activiteiten om tot een diepere ontspanning te komen, reflexie en transformatie en om (weer/dieper) in contact te komen met de Godin in jezelf: massages, reading/healing, meditatie, easy (hatha) yoga, workshop buikdansen, klanken, bezoek tempels van de drie Godinnen met tempelrituelen en sacred annointments en een ontmoeting met Egyptische vrouwen.Like to feel like a goddes? Meer informatie lees je HIER

Het (her)vinden van het Licht in jezelf


Een reis naar de zonnecultus


10 daagse reis


voorjaar 2022


 De exacte datum van deze reis  is in afwachting van de wereld gezondheid en van de opening van het nieuwe museum van Oudheden in Cairo.

De verwachting hiervan is het voorjaar/zomer 2021.


Heb je belangstelling in deze reis en wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Stuur dan even een email naar info@yoena.nl  en dan informeer ik je wanneer er meer bekend is.

De zon neemt in de oude Egyptische cultuur een heel belangrijke plaats in: het is de levensgevende energie voor de mens en voor de producten van het land. Zonder zon geen leven.

Op vele manieren werd de zon aanbeden, geëerd in de oude traditie en dit zien we ook in andere culturen terug: als de Inca's, de Maya's,  in India, Mesopotamië etc.


In het oude Egypte lag het centrum van de zonnecultus in Heliopolis: de Stad van de Zon, in het noordelijk  Egypte.

De tempels hadden grote zonnehoven waarbij de priesters in direct contact stond met de zon en een rechttreekse verbinding hiermee had.


In deze reis volgen we de sporen van deze zonnecultus en de laatste vertegenwoordigers hiervan: de farao Amenhotep III en zijn zoon Achnaton.

Amenhotep III zette deze oude traditie voort door het bouwen van grote zonnehoven in o.a. Luxor en zijn zoon Achnaton bouwde zelfs een geheel nieuwe stad Achetaten in het midden van het land om daar zijn leven te wijden aan de zon: de Bron van Alles, het eenheidsbewustzjn.


Vanaf het hoogtse zonne punt: de Grote Piramide van Gizeh volgen we onze tocht verder over land via de necropolis van Sakkara naar het oude stadsgebied van Achetaten, het huidige El Marna en vervolgen onze reis naar de tempels in Luxor.


Op diverse (bijzondere) plekken gaan we zitten voor (eenheids) meditaties, initiaties en het afstemmen op de energie op de krachtplekken.


Lees HIER verder over deze reis


Meditaties* Workshops* Lezingen* Healingen* Coaching