Spirituele Reizen Yoena

SPIRITUELE REIZEN 


Aanbod

2021

VERWEN JE HART met


ZEE van


TIJD RUIMTE LIEFDE ONTSPANNING

12-13-14 MAART 2021

Weekend Retreat in Burg Haamstede Zeeland

Tijdens deze retreat mag je heerlijk bijkomen aan de Zeeuwse kust, even weg van alle drukte om je heen, je werk, je gezin, je omgeving.
De afgelopen maanden zijn intens geweest, we hebben veel moeten ‘schakelen’ in onszelf, een andere manier van leven moeten aanwennen.


Dit weekend mag je even uitblazen en tot jezelf komen: een moment voor jou waarin je mag ontspannen, je alles achter je mag laten wat je wilt loslaten: blokkades, emoties, herinneringen en je mag weer vooruit kijken.


Maak contact met je hart: welke dromen en verlangens leven er? Wat zijn de dingen die je nog terughouden om jezelf niet de ruimte te geven? Wat zegt je hartswijsheid?


We worden hierin ondersteund door de energie van de (bijna) volle maan*: de Sneeuwmaan, de donkere maan waarbij je mag terugkijken naar je intenties, je doelen van de afgelopen periode en maak je de balans op hoe je er nu voor staat. Het verleden mag je achter je laten en het is tijd om vooruit te gaan.


Het brede strand van Burg-Haamstede biedt je volop de ruimte om los te laten, om je woorden die je kwijt wil mee te laten voeren met de krachtige wind en je longen en je energie weer helemaal op te laden met de zuivere Zeeuwse zeelucht.


Bij wat we willen loslaten vragen we om de bescherming van de godin Nehellennia, een inheemse beschermgodin verbonden met de zee en geven haar een dankgebaar.


Heb je zin om mee te gaan en wil je meer informatie over dit weekend lezen?


Klik dan op deze link en geniet alvast in het vooruitzicht


Balance the Male and Female Energies


9 daagse reis naar Spiritueel Bali


vroeg zomer of najaar 2021


De exacte datum is afhankelijk van de wereld gezondheid situatie op dat moment.


Heb je belangstelling voor deze reis en wil je op de hoogte gehouden worden: stuur dan een mail naar:

info@yoena.nl

Het eiland Bali ligt precies op het kruispunt van de mannelijke en de vrouwelijke leilijn/dragonlines van onze Aarde. Dat maakt de energie erg speciaal op dit eiland.
Deze energie is ook terug te vinden in de berg Agung Agung, de mannelijke energie en de berg Agung Batur, de vrouwelijke energie.


Na onze aankomst op vliegveld Denpasar gaan we naar het stadje Ubud, het culturele hart van Bali, wat midden tussen de schitterende rijstvelden ligt. Ubud staat bekend om zijn (Hindoestaanse) cultuur, kunst en ambachten.
We verblijven hier twee dagen om te wennen aan de nieuwe omgeving, om ingrediënten voor onze essences te kopen, Balinese tempelkleding te kopen, een wandeling door het stadje te maken en heerlijk te eten bij de diverse restaurantjes.

De dag daarna gaan we via een schitterende tocht door de bergen naar het middelpunt tussen de twee belangrijke spirituele bergen waar een prachtige retreatplek gedurende de dagen helemaal voor ons is.(!)


Hoog gelegen kijkt het uit over de rijstvelden en je kan de het blauw van de zee zien.
We bezoeken o.a. watervallen, een Boeddhistische tempel van Quan Yin, warm waterbaden en heilige bronnen. Ook maken we een boottocht naar wilde dolfijnen en snorkelen in het koraalrif. 
Op speciale plekken gaan we mediteren, onze high frequence essence maken, ochtend yoga (easy), ceremonies en Balinese blessings ontvangen, offerings, healing en sound healing, waterceremonies en een ritueel voor de Summer Solstice!Ben je geinteresseerd en wil je meer over deze reis weten? Lees dan HIER verder

Ontdek de Godin in Jezelf!


8-daagse Vrouw&BewustZijn Retreat in Luxor (Egypte)


5 november tot en met 12 november 2021

Een 8 daagse retreat waarin ruimte is voor jou in alle zachtheid en met aandacht voor jezelf. * dagen waarin je (verder) kennis mag maken met jouw vrouwelijke energie en haar vele facetten en je jezelf verder mag ontplooien en ontvouwen.

Ontmoet de Godin in jezelf: de liefdevolle, beschermende en helende energie van Isis, de vreugdevolle, klankvolle, sensuele energie van Hathor en de scheppende, daadkrachtige vuurkracht van  Sechmet.

Je mag achterover leunen, ontvangen en tot rust komen.

 

Deze Goddes Retreat is als een hoorn van overvloed gevuld met heerlijk verwen activiteiten om tot een diepere ontspanning te komen, reflexie en transformatie en om (weer/dieper) in contact te komen met de Godin in jezelf: massages, reading/healing, meditatie, easy (hatha) yoga, workshop buikdansen, klanken, bezoek tempels van de drie Godinnen met tempelrituelen en sacred annointments en een ontmoeting met Egyptische vrouwen.Like to feel like a goddes? Meer informatie lees je HIER

Het (her)vinden van het Licht in jezelf


Een reis naar de zonnecultus


10 daagse reis


november/december 2021


 De exacte datum van deze reis  is in afwachting van de wereld gezondheid en van de opening van het nieuwe museum van Oudheden in Cairo.

De verwachting hiervan is het voorjaar/zomer 2021.


Heb je belangstelling in deze reis en wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Stuur dan even een email naar info@yoena.nl  en dan informeer ik je wanneer er meer bekend is.

De zon neemt in de oude Egyptische cultuur een heel belangrijke plaats in: het is de levensgevende energie voor de mens en voor de producten van het land. Zonder zon geen leven.

Op vele manieren werd de zon aanbeden, geëerd in de oude traditie en dit zien we ook in andere culturen terug: als de Inca's, de Maya's,  in India, Mesopotamië etc.


In het oude Egypte lag het centrum van de zonnecultus in Heliopolis: de Stad van de Zon, in het noordelijk  Egypte.

De tempels hadden grote zonnehoven waarbij de priesters in direct contact stond met de zon en een rechttreekse verbinding hiermee had.


In deze reis volgen we de sporen van deze zonnecultus en de laatste vertegenwoordigers hiervan: de farao Amenhotep III en zijn zoon Achnaton.

Amenhotep III zette deze oude traditie voort door het bouwen van grote zonnehoven in o.a. Luxor en zijn zoon Achnaton bouwde zelfs een geheel nieuwe stad Achetaten in het midden van het land om daar zijn leven te wijden aan de zon: de Bron van Alles, het eenheidsbewustzjn.


Vanaf het hoogtse zonne punt: de Grote Piramide van Gizeh volgen we onze tocht verder over land via de necropolis van Sakkara naar het oude stadsgebied van Achetaten, het huidige El Marna en vervolgen onze reis naar de tempels in Luxor.


Op diverse (bijzondere) plekken gaan we zitten voor (eenheids) meditaties, initiaties en het afstemmen op de energie op de krachtplekken.


Lees HIER verder over deze reis


Meditaties* Workshops* Lezingen* Healingen* Coaching