Spirituele reis Bali

Balance the Male and Female Energies


9 daagse reis naar Spiritueel Bali


voorjaar of najaar 2022De exacte datum voor deze reis is afhankelijk van de wereld gezondheid situatie op dat moment.


Heb je belangstelling voor deze reis en wil je op de hoogte gehouden worden: stuur dan een mail naar:

info@yoena.nl

Deze retreat brengt je van Zuid naar Noord Bali en laat je kennismaken met de verbazingwekkende bezienswaardigheden van dit groene eiland.
Op Bali vindt je een diep toegewijde cultuur met mensen die een open hart hebben en hun spiritualiteit dagelijks beoefenen.


Onze reis verbindt ons met de ware geest van Bali terwijl we naar de Tempel van Eén reizen en mn. in Noord Bali verblijven.
In deze spirituele reis staat het verbinden met de eilandenergieën centraal en het balanceren van de vrouwelijke en mannelijke energieën in ons zelf en de wereld.

Beide zijn in de energie dan het eiland merkbaar via leilijnen en krachtplekken.


We gaan op diverse krachtplekken als Balinese Hindoestaanse en Boedistische tempels mediteren en traditionele Balinese zegeningen ervaren in de 'Temple of One' (of Pura Penegil Dharma). TIjdens de reis maken we een speciale female/male balance tinctuur op de locatie waar de vrouwelijke en mannelijke leilijnen samen komen.


Patricia Athena is energetisch sterk verbonden met dit eiland en de krachtplekken.

ZIj gaat ons begeleiden tijdens de diverse speciale meditaties en activaties en deelt haar innerlijke kennis, wijsheid en ervaringen met ons.


We gaan ook genieten, ontspannen en intergreren!

Afstemmen op de energie van de dolfijnen tijdens onze boottocht, snorkelen in azuurblauw helder water, het heerlijke gezonde eten, wandelen door de schitterende rijstvelden en ontspannen bij een Balinese massage.
Ondersteunen van de lokale bevolking:

Patricia en ik hebben een donatiesysteem opgezet om onze gasten de mogelijkheid te geven om een bijdrage te doneren voor lokale initiatieven..

Dit omvat o.a.  fondsenwerving om te helpen bij het verwijderen van plastic uit het land, de waterwegen en de oceaan op Bali als ook fondsenwerving voor scholen om kinderen op scholen in Noord-Bali te helpen.Selamat datang! Welkom!


Els & Patricia

Informatie over de reisbegeleiding en praktische informatie als verblijf, prijs etc. vind je in de onderstaande links

Dag 1


Vandaag vertrekken van Amsterdam Schiphol naar Denpasar, Bali. Het is een lange vlucht dus we kunnen ons gemak er van nemen.

In de vroege ochtend komen we aan op Denpasar en de taxi brengt ons naar het rustig gelegen hotel in Ubud.

Het hotel is schitterend gelegen tussen weelderige tuinen. Hier staan ruime kamers voor ons klaar en een heerlijk ontbijt.


We verblijven twee dagen om bij te komen van onze lange vlucht,  te acclimatiseren en om kennis te maken met de Balinese cultuur, de schitterende omgeving met rijstvelden, de leuke kleurrijke marktjes.

Je kan je heerlijk laten verwennen met een Balinese massage, zwemmen in het zwembad.

Op de marktjes gaan we inkopen doen voor ingrediënten voor onze eigen samengestelde parfumes en we gaan speciale tempel kleding aanschaffen voor onze bezoeken aan de diverse tempels.


Ubud is de culturele hoofdstad van Bali, gelegen te midden van prachtige rijstvelden.

Een regio waar je heerlijk kan wandelen of te fietsen. Waar je houtsnijwerk, beelden of schilderijen kan kopen.


Dag 2


Vandaag gaan we met taxi’s richting het noorden van Bali.

Het is een schitterende tocht door de bergen en de rijstvelden en na elke bocht heb je wel een Ohhhh wat mooi-momentje.


We rijden dichter het gebied in van het kruispunt van de mannelijke en vrouwelijke leilijn en op een speciale plek tussen de bergen maken we tijdens een afstemmingsmeditatie onze high frequence female/male balance tinctuur.

Deze speciale tinctuur die wij gezamenlijk activeren krijg je mee naar huis.


Aan het eind van de middag komen we aan bij onze adembenemende resort, hoog gelegen in de bergen met een schitterend uitzicht over de rijstvelden en de oceaan in de verte.

Dit resort is gebouwd in de traditionele stijl met ruime kamers, omgeven door een prachtige tuin met zwembad.

Deze schitterende plek staat de komende dagen geheel tot onze privé beschikking (!). Hier kunnen we tot rust komen, mediteren en healing geven.

Dag 3


De dag beginnen we met een optionele easy yogales met het gekwetter van de vogels op de achtergrond en de heerlijke geuren van de bloemen.

Na een verrukkelijk ontbijt gaan we hoger de bergen in naar diverse watervallen, een bezoek aan de Boeddhistische tempel met de aparte tempel voor Quan Yin: de godin van liefde en compassie. We sluiten de dag af met een blessing in de heilige warm waterbronnen.

Dag 4


Vroeg in de ochtend rijden we naar Lovina Beach voor een tocht op het water naar de dolfijnen.

We stemmen ons af op de energie van de dolfijnen en maken een waterceremonie voor al het water op de Aarde.


Als we weer terug zijn aan de kust gaan we genieten van een heerlijke lunch in een van de vele restaurantjes en in de middag zetten we onze snorkels op voor het bezichtigen van het fraaie koraalrif. In de avond geven Patricia en Els een sound healing.


Dag 5


Na de easy yoga en het heerlijke ontbijt maken we een wandeling naar een dichtbij gelegen waterval waar we een dip in het water kunnen maken.

We lunchen in onze retreat centrum en in de middag brengen we een bezoek aan een lokale lagere school waar we een donatie aangeven of we geven een donatie aan milieu projecten in Bali.


In de namiddag gaan we naar de tempel en bereiden we ons voor op een ceremonie met Balinese blessings met de aandacht op de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energieën.

We genieten van een diner in de buurt van de tempel met het uitzicht op een schitterende zonsondergang.

Dag 6


Deze dag is het mogelijk om een healing te ontvangen, een Balinese massage, heerlijk te ontspannen aan het zwembad en optioneel nog wat te ondernemen.

In de avond genieten we van een heerlijk afscheidsdiner met een optreden van kleurrijke Balinese dansers.


Dag 7


In de ochtend nemen we afscheid van deze bijzondere plek waar de afgelopen dagen ons helemaal thuis zijn gaan voelen en gaan we weer op weg richting Ubud.

Onderweg maken we een stop bij Lake Bratan Bedugal voor sightseeing de botanische tuin, de hindoestannse Ulun Danu Bratan Tempel en meditatie.


In de middag komen we weer aan bij ons hotel en gaan we ons voorbereiden op het vertrek naar huis.

Of wellicht besluit je om zelf nog wat langer te blijven! Voel je welkom!

Dag 8


Vandaag gaan we weer met taxi’s naar het vliegveld van Denpasar voor onze vlucht terug naar NL.


Het is natuurlijk ook mogelijk om deze reis te combineren met een langer verblijf op eigen gelegenheid en eigen kosten. Je regelt dan zelf je vlucht terug naar NL.
Salamat tinggal!

(tot ziens en tot de volgende keer!)